Saltea ARUBA POKET

Saltele concepute pentru a oferi un confort sporit si o solutie ergonomica pentru sustinerea in forma naturala a coloanei vertebrale.

More details

629,00 lei cu TVA

Informatii

Duritate saltea Medie
Garantie 5 ani
Greutate maxima 95 kg

Descriere

Sunt realizate prin tehnologia arcurilor impachetate independent. Inpachetarea independent a arcurilor elimina "efectul de val" creat la clasicele saltele realizate pe plasa de arc.

Fiecare caseta si arc reactioneaza independent la presiunile exercitate fara a implica si celelalte arcuri.

La o saltea clasica supusa unei presiuni, 60% din presiune se exercita pe locul respectiv si 40% se disipeaza pe arcurile asezate collateral.

La acest tip de saltea 90% din presiune se exercita pe locul respectiv si doar 10% se disipeaza colateral datorita materialelor de realizare.

Arcurile inpachetate independent se muleaza perfect pe corpul fiecaruia.

Structura de fabricatie:

• Husa saltelei este realizata din 50% bumbac, 30% fibra de rezistenta si 20% elastan, matlasata cu fibra siliconizata

• Fata de iarna are un strat de PES si cea de vara bumbac amestecat cu melana

• Placa de ULTRAFLEX HR cu densitatea de 40 kg/mc si grosimea de 2 cm

• Suport de arcuri impachetate independent in saculeti de material textil. Sarma de arc otelit cu diametrul de 2,2 mm. 5 spire de arc cu diametrul de 8 cm

• Margine antilasare perimetrala din placi de KovaFoam HR cu grosimea de 3 cm

Se adreseaza persoanelor ce doresc o saltea confortabila dar medie ca fermitate, realizata din materiale de buna calitate.

Husa fiind realizata din 50% bumbac, 30% fibra de rezistenta si 20% elastan este moale si placuta la atingere dar rezistenta la intindere. Husa acestei saltele este intretesuta cu fibre de argint. Argintul este un material folosit de mii de ani pentru impiedicarea dezvoltrarii florei microbiene si ca un material cu proprietati antiseptice.

Sub husa exista un strat de ULTRAFLEX HR cu densitatea de 40 kg/mc si grosimea de 2 cm. cu rolul de a asigura un confort sporit corpului dar in acelasi timp de a nu impiedica reactiile arcurilor impachetate independent la presiunile exercitate. Materialul ULTRAFLEX este un material sintetic realizat pe structura chimica a celulelor deschise, ceea ce permite aerului sa ventileze salteaua. Este un material ecologic.

Marginea antilasare este realizata din KovaFoam HR, material cu rezistenta mare, si pe timp indelungat la deformare mecanica, asigurand o forma buna a saltelei.

Interiorul este realizat din pachete de arcuri independente realizate din sarma otelita cu diametrul de 2,2 mm. Impachetarea acestora este facuta in casete independente din material textil rezistent.

Aceste saltele sunt realizate din materiale naturale si sunt tratate impotriva bacteriilor, factorilor alergeni si a acarienilor. Fibrele goale de silicon si textilele folosite in matlasaj asigura un comfort sporit si transforma salteaua intr-un termostat natural, adaptandu-se in mod constant dupa temperatura si umiditatea corpului.

Saltelele Aruba Pocket au doua fete, vara/iarna

Grosime saltele: 23 cm

Garantia acestor saltele este de 5 ani

Tot ansamblul este tratat impotriva mucegaiului si acarienilor

Recenzii

Scrieti o recenzie

Saltea ARUBA POKET

Saltea ARUBA POKET

Saltele concepute pentru a oferi un confort sporit si o solutie ergonomica pentru sustinerea in forma naturala a coloanei vertebrale.

Scrieti o recenzie

CAPTCHA Image

30 alt produs in aceeasi categorie: