Saltea ARUBA MEMORY

Special concepute pentru a oferi un confort foarte bun si o solutie ergonomica pentru sustinerea in forma naturala a coloanei vertebrale.

More details

842,00 lei cu TVA

Informatii

Duritate saltea Medie
Garantie 5 ani
Greutate maxima 95 kg

Descriere

Saltelele ARUBA MEMORY sunt bazate pe tehnologia arcurilor impachetate independent fapt ce elimina "efectul de val" creat la clasicele saltele realizate pe plasa de arc. Fiecare caseta si arc reactioneaza independent la presiunile exercitate fara a implica si celelalte arcuri.

La o saltea clasica supusa unei presiuni , 60% din presiune se exercita pe locul respectiv si 40% se disipeaza pe arcurile asezate collateral. La acest tip de saltea 90% din presiune se exercita pe locul respectiv si doar 10% se disipeaza colateral datorita arcurilor impachetate individual care va transforma un somn bun intr-unul excelent.

Peste structura de arcuri se adauga o placa de MemoryFoam cu grosimea de 4 cm, grosime ce va permite crearea unei amprente eficiente si eliminarea punctelor de presiune excesiva

Structura de fabricatie:

• Husa este realizata din 100% bumbac, matlasata cu fibra siliconizata

• Fata de iarna a husei are un strat de PES si cea de vara bumbac amestecat cu melana

• Placa MemoryFoam cu densitatea de 50 kg/mc si grosimea de 4 cm

• Suport de arcuri impachetate independent in saculeti de material textil. Sarma de arc otelit cu diametrul de 2,2 mm. 5 spire de arc cu diametrul de 8 cm

• Margine antilasare perimetrala din placi de KovaFoam HR cu grosimea de 3 cm

Salteaua este destinata persoanelor ce doresc o saltea confortabila dar medie ca fermitate, realizata din materiale de buna calitate.

Husa realizata din 100% bumbac este moale si placuta la atingere dar si rezistenta la intindere. Husa acestei saltele este intretesuta cu fibre de argint. Argintul este un material folosit de mii de ani pentru impiedicarea dezvoltrarii florei microbiene si ca un material cu proprietati antiseptice.

Sub husa se pune un strat de MemoryFoam cu densitatea de 50 kg/mc si grosimea de 4 cm. pentru a asigura un confort sporit corpului dar si pentru a nu impiedica reactiile arcurilor impachetate independent la presiunile exercitate.

Marginea antilasare este realizata din KovaFoam HR, material cu rezistenta mare, si pe timp indelungat la deformare mecanica, asigurand o forma buna a saltelei.

Interiorul este realizat din pachete de arcuri independente realizate din sarma otelita cu diametrul de 2,2 mm. Impachetarea acestora este facuta in casete independente din material textil rezistent.

Saltelele unt realizate din materiale naturale si sunt tratate impotriva bacteriilor, factorilor alergeni si a acarienilor. Fibrele goale de silicon si textilele folosite in husa saltelei , asigura un comfort sporit si transforma salteaua intr-un termostat natural, adaptandu-se in mod constant dupa temperatura si umiditatea corpului.

Au doua fete : vara / iarna .

Grosime saltele: 23 cm

Garantia acestor saltele este de 5 ani

Tot ansamblul este tratat impotriva mucegaiului si acarienilor

Recenzii

Scrieti o recenzie

Saltea ARUBA MEMORY

Saltea ARUBA MEMORY

Special concepute pentru a oferi un confort foarte bun si o solutie ergonomica pentru sustinerea in forma naturala a coloanei vertebrale.

Scrieti o recenzie

CAPTCHA Image

30 alt produs in aceeasi categorie: